Luluk Darara Wengi Lagu MP3 dan Video Download

Luluk Darara Wengi

Gambar Luluk Darara Wengi

Listen: 13K

Date: 10 Feb 2021

Duration: 5:37

Likes: 158

Luluk Darara Wengi Video :

Description:

Luluk Darara Wengi, Sun cacak ngilangno sepi iki
Hang seru kangen
Nong welas hang suci

Bolak balik roso sun temui
Sing ono sing ono
Hang pas nong ati

Reff:
Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Sun cacak ngilangno sepi iki
Hang seru kangen
Nong welas hang suci

Bolak balik roso sun temui
Sing ono sing ono
Hang pas nong ati

Reff:
Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luluk Darara Wengi Mp3 Gratis, download mp3 Luluk Darara Wengi, download musik Luluk Darara Wengi, download Video Luluk Darara Wengi, Luluk Darara Wengi mp4
Download Lagu