Ndarboy Genk Lintang Sewengi Lagu MP3 dan Video Download

Ndarboy Genk Lintang Sewengi

Gambar Ndarboy Genk Lintang Sewengi

Listen: 82.9K

Date: 30 Sep 2020

Duration: 5:40

Likes: 9.3K

Ndarboy Genk Lintang Sewengi Video :

Description:

Ndarboy Genk Lintang Sewengi, Yen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput

Udan, udano sing gede
Glintirno eluhku iki
Gowono mili ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Reff:

Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak duweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi gudo

Gebyar netromu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae

Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Reff:

Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak duweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi gudo

Gebyar netromu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndarboy Genk Lintang Sewengi Mp3 Gratis, download mp3 Ndarboy Genk Lintang Sewengi, download musik Ndarboy Genk Lintang Sewengi, download Video Ndarboy Genk Lintang Sewengi, Ndarboy Genk Lintang Sewengi mp4
Download Lagu