Ardha Tatu Ngudari Roso Lagu MP3 dan Video Download

Ardha Tatu Ngudari Roso

Gambar Ardha Tatu Ngudari Roso

Listen: 1.1K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 4:49

Likes: 94

Ardha Tatu Ngudari Roso Video :

Description:

Ardha Tatu Ngudari Roso, Sing tak tulis jenengmu
Ning atiku ugo ning nafasku
Ben ora ilang tresnamu
Sing terus tak sandang

Nadyan akeh panggodo
Jroning atiku ora biso nompo
Gedhene tresno
Ning atiku ra ono wong liyo

Ora awan ora wengi
Nganti kapan nyimpen roso iki
Mung karepe ati
Ngudari roso ben dadi siji

Mugo biso kasunyatan
Opo kang wis dadi kakarepan
Tresnamu tak jogo
Selawase tekan tuwo

Nadyan akeh panggodo
Jroning atiku ora biso nompo
Gedhene tresno
Ning atiku ra ono wong liyo

Ora awan ora wengi
Nganti kapan nyimpen roso iki
Mung karepe ati
Ngudari roso ben dadi siji

Mugo biso kasunyatan
Opo kang wis dadi kakarepan
Tresnamu tak jogo
Selawase tekan tuwo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ardha Tatu Ngudari Roso Mp3 Gratis, download mp3 Ardha Tatu Ngudari Roso, download musik Ardha Tatu Ngudari Roso, download Video Ardha Tatu Ngudari Roso, Ardha Tatu Ngudari Roso mp4
Download Lagu