Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi Lagu MP3 dan Video Download

Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi

Gambar Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi

Listen: 6.6K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 7:55

Likes: 500

Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi Video :

Description:

Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi, Aku njalok ngapura
Aku ora kuwasa
Lilakno aku bakal lunga
Ku lan kowe podho-podho lara

Janjimu tahun ngarep
Isih tak arep-arep
Aku kowe bakal dadi siji
Pupus kabeh wis mati

Aku mung menungsa sing raisa ngendani takdir
Aku pamit njuk tulung rasah dipikir
Ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
Isaku mung ngempet perih kanti sabar

Aku raisa ndelikke tatu atiku
Muga tahun ngarep kwe oleh gantiku

Opo isaku yen urip raono kowe
Bengi wingi ning sandingku ono kowe

Percaya gusti paringi ganti tresnaku
Padang dalanmu kuwi dadi dongaku

Dewe nduwe janji tahun ngarep bakal rabi
Gusti ora ngijabahi kudu pisah pupus ati
Dipenghujung tahun kita harus merelakan
Saat cinta menggunung ditemukan perpisahan

Niba nangi aku njaga kowe selama iki
Akhire pisahan sapa uwong sing kuwat ati
Nglakoni cerita iki berjuang setengah mati
Tresna tulus suci nanging raisa rabi

Aku mung menungsa sing raisa ngendani takdir
Aku pamit njuk tulung rasah dipikir
Ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
Isaku mung ngempet perih kanti sabar

Aku raisa ndelikke tatu atiku
Muga tahun ngarep kwe oleh gantiku

Opo isaku yen urip raono kowe
Bengi wingi ning sandingku ono kowe

Percaya gusti paringi ganti tresnaku
Padang dalanmu kuwi dadi dongaku

Ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar
Isaku mung ngempet perih kanti sabar

Aku raisa ndelikke tatu atiku
Muga tahun ngarep kwe oleh gantiku

Opo isaku yen urip raono kowe
Bengi wingi ning sandingku ono kowe

Percaya gusti paringi ganti tresnaku
Padang dalanmu kuwi dadi dongaku
Padang dalanmu kuwi dadi dongaku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi Mp3 Gratis, download mp3 Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi, download musik Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi, download Video Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi, Xaluna X Lsista Tahun Ngarep Gagal Rabi mp4
Download Lagu