Limbung Trio Ati Lagu MP3 dan Video Download

Limbung Trio Ati

Gambar Limbung Trio Ati

Listen: 2.8K

Date: 22 Mar 2021

Duration: 6:36

Likes: 406

Limbung Trio Ati Video :

Description:

Limbung Trio Ati, Serune welas ati nisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidhem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae

Rasane koyo limbung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan dilanggengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Limbung Trio Ati Mp3 Gratis, download mp3 Limbung Trio Ati, download musik Limbung Trio Ati, download Video Limbung Trio Ati, Limbung Trio Ati mp4
Download Lagu