Niken Salindry Dewi Kilisuci Lagu MP3 dan Video Download

Niken Salindry Dewi Kilisuci

Gambar Niken Salindry Dewi Kilisuci

Listen: 4.8K

Date: 30 Oct 2020

Duration: 5:50

Likes: 550

Niken Salindry Dewi Kilisuci Video :

Description:

Niken Salindry Dewi Kilisuci, Binarung sworo jagad
Kang angrujit nolo
Hangiring jengkaring putri kang kaloko
Cinondro widodari ngejowantah ing bawono

Pating gumebyar busono gelar mahamantri
Putri kinasih ratu airlangga kang kawiji
Sanyoto merak ati dewi kilisuci

Akeh satrio kesengsem putri kahuripan
Maheso suro yekti jengkar saking pertapan
Mung pingin biso nompo manising katresnan

Reff:
Rekodoyone dewi kilisuci
Dudu endahing tresno kang den paringi
Mung urug gunung watu kang agawe pati
Maheso suro sirno nggowo laraning ati

Roso getun ing njroning wardoyo
Dewi kilisuci anetep njroning guwo
Selomangleng dadi papaning topo broto
Madep darmaning resi kang sanyoto

Pating gumebyar busono gelar mahamantri
Putri kinasih ratu airlangga kang kawiji
Sanyoto merak ati dewi kilisuci

Akeh satrio kesengsem putri kahuripan
Maheso suro yekti jengkar saking pertapan
Mung pingin biso nompo manising katresnan

Reff:
Rekodoyone dewi kilisuci
Dudu endahing tresno kang den paringi
Mung urug gunung watu kang agawe pati
Maheso suro sirno nggowo laraning ati

Roso getun ing njroning wardoyo
Dewi kilisuci anetep njroning guwo
Selomangleng dadi papaning topo broto
Wanudyo suci kang agelar kedi
Anulak kalungguhan ratu rakyan ri

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Niken Salindry Dewi Kilisuci Mp3 Gratis, download mp3 Niken Salindry Dewi Kilisuci, download musik Niken Salindry Dewi Kilisuci, download Video Niken Salindry Dewi Kilisuci, Niken Salindry Dewi Kilisuci mp4
Download Lagu