Goro Goro Esem Eko Mega Bintang Lagu MP3 dan Video Download

Goro Goro Esem Eko Mega Bintang

Gambar Goro Goro Esem Eko Mega Bintang

Listen: 5K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 4:33

Likes: 524

Goro Goro Esem Eko Mega Bintang Video :

Description:

Goro Goro Esem Eko Mega Bintang, Maafkan aku yen gede rumangsamu
Goro goro esemku kamu ono sesuatu
Opo jaminan karna satu eseman
Sliramu ngiro aku ono sesuatu pisan

Ora sengojo tatap tatapan moto
Sliramu mesem aku yo mesem
Dirimu langsung naksir opo yo ora mikir
Aku duwe gandengan opo sek dewean

Mbendino mbok pikiri
Aku ora ngrumangsani
Ngongkon mangan ngongkon turu
Opo aku bojomu

La kok kari pd percaya diri
Lek tak tresnani
La nganti saiki aku ra kroso
Tekane tresno

Reff:
Maafkan aku yen gede rumangsamu
Goro goro esemku kamu ono sesuatu
Opo jaminan karna satu eseman
Sliramu ngiro aku ono sesuatu pisan

Reff:
Maafkan aku yen gede rumangsamu
Goro goro esemku kamu ono sesuatu
Opo jaminan karna satu eseman
Sliramu ngiro aku ono sesuatu pisan

Ora sengojo tatap tatapan moto
Sliramu mesem aku yo mesem
Dirimu langsung naksir opo yo ora mikir
Aku duwe gandengan opo sek dewean

Mbendino mbok pikiri
Aku ora ngrumangsani
Ngongkon mangan ngongkon turu
Opo aku bojomu

La kok kari pd percaya diri
Lek tak tresnani
La nganti saiki aku ra kroso
Tekane tresno

Reff:
Maafkan aku yen gede rumangsamu
Goro goro esemku kamu ono sesuatu
Opo jaminan karna satu eseman
Sliramu ngiro aku ono sesuatu pisan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Goro Goro Esem Eko Mega Bintang Mp3 Gratis, download mp3 Goro Goro Esem Eko Mega Bintang, download musik Goro Goro Esem Eko Mega Bintang, download Video Goro Goro Esem Eko Mega Bintang, Goro Goro Esem Eko Mega Bintang mp4
Download Lagu