Lusiana Malala Menungso Ora Toto Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Menungso Ora Toto

Gambar Lusiana Malala Menungso Ora Toto

Listen: 5.2K

Date: 11 Nov 2020

Duration: 5:19

Likes: 558

Lusiana Malala Menungso Ora Toto Video :

Description:

Lusiana Malala Menungso Ora Toto, Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Menungso Ora Toto Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Menungso Ora Toto, download musik Lusiana Malala Menungso Ora Toto, download Video Lusiana Malala Menungso Ora Toto, Lusiana Malala Menungso Ora Toto mp4
Download Lagu