Safira Inema Esem Lan Guyumu Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Esem Lan Guyumu

Gambar Safira Inema Esem Lan Guyumu

Listen: 29.4K

Date: 13 Apr 2021

Duration: 3:43

Likes: 1.1K

Safira Inema Esem Lan Guyumu Video :

Description:

Safira Inema Esem Lan Guyumu, Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge neng atiku
Suwe ra ketemu
Neng endhi paranmu
Opo kowe isih eleng aku
Janjimu lan tresnamu
Bisa gawe ayeme atiku
Nganti sakiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku
Fotomu neng kamarku, neng atiku
Koyok kowe neng sandingku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku yow mung kowe tak tunggu nganti selawase aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge neng atiku
Suwe ra ketemu
Neng endhi paranmu
Opo kowe isih eleng aku
Janjimu lan tresnamu
Bisa gawe ayeme atiku
Nganti sakiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku
Fotomu neng kamarku, neng atiku
Koyok kowe neng sandingku
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku yow mung kowe tak tunggu nganti selawase aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Esem Lan Guyumu Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Esem Lan Guyumu, download musik Safira Inema Esem Lan Guyumu, download Video Safira Inema Esem Lan Guyumu, Safira Inema Esem Lan Guyumu mp4
Download Lagu