Pendhoza Elingo Lagu MP3 dan Video Download

Pendhoza Elingo

Gambar Pendhoza Elingo

Listen: 51.6K

Date: 20 Apr 2021

Duration: 3:45

Likes: 3K

Pendhoza Elingo Video :

Description:

Pendhoza Elingo, Uripmu kebak masalah
Ra tenang kakean pikiran
Elingo yen rumongso salah
Wes suwe ninggal kewajiban
Opo kowe ra wedi
Sing jenenge sikso neroko
Yen wis wancine
Bakal ditimbali karo sing kuoso

Reff:
Dunia mung sementara
Akhirat selamanya
Mulo ojo nganti uripmu sia sia
Urip ning alam ndunyo
Mung mampir ngombe
Mulo kowe ojo nganti lali
Karo kewajibane

Rapp:
Dolane mempeng ngibadahe memeng
Sak bendinane malah mung seneng seneng
Ning ndunyo gawe dosa ning akhirat coloko
Mulo saiki ayo do tobato
Mumpung kowe iseh di kek'i nyowo
Ayo sareng sareng ngoyak tiket suwargo
Sak durunge kowe kapundut wangsul
Akehi sedekah ben pahalane ngumpul

Reff:
Dunia mung sementara
Akhirat selamanya
Mulo ojo nganti uripmu sia sia
Urip ning alam ndunyo
Mung mampir ngombe
Mulo kowe ojo nganti lali
Karo kewajibane

Allahumma sholli wa sallim ala
Sayyidina wa maulana muhammadin
'adada ma fi'ilmillahi sholatan
Daimatan bidawami mulkillahi

Allahumma sholli wa sallim ala
Sayyidina wa maulana muhammadin
'adada ma fi'ilmillahi sholatan
Daimatan bidawami mulkillahi..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pendhoza Elingo Mp3 Gratis, download mp3 Pendhoza Elingo, download musik Pendhoza Elingo, download Video Pendhoza Elingo, Pendhoza Elingo mp4
Download Lagu