Ndx A K A Apa Kabar Mantan Lagu MP3 dan Video Download

Ndx A K A Apa Kabar Mantan

Gambar Ndx A K A Apa Kabar Mantan

Listen: 7M

Date: 29 Mar 2021

Duration: 4:08

Likes: 106.6K

Ndx A K A Apa Kabar Mantan Video :

Description:

Ndx A K A Apa Kabar Mantan, Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masalalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
Mbien bubare mergo koe ono sing liyane
Waton minggat ninggal lungo aku sing ono neng kene

Tangise ati iki mergo koe sing jalari
Bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
Terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masalalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Raiso di baleni getun kui tibo mburi
Koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
Saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
Yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

Saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
Opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
Sementara tak ngene wae aku dewe wani
Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Mas kang mas sing sepurane tenan
Mbiyen tau gawe atimu kelaran
Tak kiro dee iki luwih sayang
Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampean tak kangeni
Pengen dadi siji kabeh dibaleni
Tulong ngertio isi ati iki
Sumpah matiku rabakal tak larani

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masalalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masalalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndx A K A Apa Kabar Mantan Mp3 Gratis, download mp3 Ndx A K A Apa Kabar Mantan, download musik Ndx A K A Apa Kabar Mantan, download Video Ndx A K A Apa Kabar Mantan, Ndx A K A Apa Kabar Mantan mp4
Download Lagu