Emily Young Padahal Aku Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Emily Young Padahal Aku Sayang

Gambar Emily Young Padahal Aku Sayang

Listen: 1.3K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 4:50

Likes: 42

Emily Young Padahal Aku Sayang Video :

Description:

Emily Young Padahal Aku Sayang, Ojo isine gawe ati iki loro
Sing tak jaluk mung ngertio
Ojo mung biso ngelarani batinku
Sing tak jalok mung tresnomu

Umpomo kowe iki njalok sepuro
Aku ikhlas tansah nerimo

Tresnoku sing tau nduweni
Ning njero rogo iki
Kangenku iki akeh banget
Ning awakmu

Padahal aku sungguh sayang
Padahal aku tresno
Uripku mung kanggo sliramu

Padahal aku setia
Padahal aku rela
Uripku mung kanggo sliramu

Ojo isine gawe ati iki loro
Sing tak jaluk mung ngertio
Ojo mung biso ngelarani batinku
Sing tak jalok mung tresnomu

Umpomo kowe iki njalok sepuro
Aku ikhlas tansah nerimo

Tresnoku sing tau nduweni
Ning njero rogo iki
Kangenku iki akeh banget
Ning awakmu

Padahal aku sungguh sayang
Padahal aku tresno
Uripku mung kanggo sliramu

Padahal aku setia
Padahal aku rela
Uripku mung kanggo sliramu
Uripku mung kanggo sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Emily Young Padahal Aku Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Emily Young Padahal Aku Sayang, download musik Emily Young Padahal Aku Sayang, download Video Emily Young Padahal Aku Sayang, Emily Young Padahal Aku Sayang mp4
Download Lagu