Lara Silvy Remuk Sesisih Lagu MP3 dan Video Download

Lara Silvy Remuk Sesisih

Gambar Lara Silvy Remuk Sesisih

Listen: 42.6K

Date: 23 Apr 2020

Duration: 6:11

Likes: 585

Lara Silvy Remuk Sesisih Video :

Description:

Lara Silvy Remuk Sesisih, Terus terang wae
Rasah ngapusi aku
Ati wes kadung tresno
Karo sliramu
Iki pancen karepmu
Kowe milih ninggal aku
Aku ora lilo karo keputusanmu

Remuk sesisih
Tresnoku seng putih
Kowe ra peduli aku
Kelaran ning kene
Terus kepiye
Kabeh angen-angenku
Jare bakal njogo tekane matiku

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Remuk sesisih
Tresnoku sing putih
Kowe ra peduli aku
Kelaran neng kene
Terus kepiye
Kabeh angen-angenku
Jare bakal njogo tekane matiku

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tegane mblenjani tresno tulus iki
Wes nganti koyo ra nduweni ati

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tak tutup wae hemmm..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lara Silvy Remuk Sesisih Mp3 Gratis, download mp3 Lara Silvy Remuk Sesisih, download musik Lara Silvy Remuk Sesisih, download Video Lara Silvy Remuk Sesisih, Lara Silvy Remuk Sesisih mp4
Download Lagu