Syahiba Saufa Gede Ndase Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Gede Ndase

Gambar Syahiba Saufa Gede Ndase

Listen: 13.1K

Date: 08 Feb 2021

Duration: 4:26

Likes: 342

Syahiba Saufa Gede Ndase Video :

Description:

Syahiba Saufa Gede Ndase, Wes suwe ngrasakke
Roso seneng karo kowe
Wes suwe tak pendem
Ra wani tak ungkapke

Ku kira kau kasih kesempatan
Tuk mencintaimu
Tiwas gede ndase
Aku bakal dadi jodone

Opo wes bosen
Nyawang rupaku
Opo wes ra seneng
Ketemu mbendino
Ngguya ngguyu bareng

Reff:
Kowe sing emosi
Aku sing sadar diri
Kowe sing nggawe loro
Aku sing njaluk ngapuro

Tak trimo swaramu
Senajan nglarani ati
Tak tunggu sadarmu
Nganti tekan sak iki

Opo wes bosen
Nyawang rupaku
Opo wes ra seneng
Ketemu mbendino
Ngguya ngguyu bareng

Reff:
Kowe sing emosi
Aku sing sadar diri
Kowe sing nggawe loro
Aku sing njaluk ngapuro

Tak trimo swaramu
Senajan nglarani ati
Tak tunggu sadarmu
Nganti tekan sak iki

Kowe sing emosi
Aku sing sadar diri
Kowe sing nggawe loro
Aku sing njaluk ngapuro

Tak trimo swaramu
Senajan nglarani ati
Tak tunggu sadarmu
Nganti tekan sak iki
Nganti tekan sak iki..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Gede Ndase Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Gede Ndase, download musik Syahiba Saufa Gede Ndase, download Video Syahiba Saufa Gede Ndase, Syahiba Saufa Gede Ndase mp4
Download Lagu