Mung Siji Panyuwunku Tangkled Lagu MP3 dan Video Download

Mung Siji Panyuwunku Tangkled

Gambar Mung Siji Panyuwunku Tangkled

Listen: 1.6K

Date: 12 Nov 2020

Duration: 6:18

Likes: 289

Mung Siji Panyuwunku Tangkled Video :

Description:

Mung Siji Panyuwunku Tangkled, Tak lali-lali nganti saiki
Malah tambah kelingan
Samar ing moto ing jero dodo
Aku yo tetep iseh tresno

Saben wengi tak impi-impi
Biso nyanding sliramu
Ora bakal lali durung ono
Cincin ning jari

Yo mung siji panyuwonku
Ojo lali karo awakku
Aku neng kene neng perantauan
Golek nafkah yo mung kanggo kowe
Mergo kowe, tetep kowe, demi kowe

Munggo mugi ngijabahi
Kahanan sing koyo iki
Roso kangen yo mung tak
Pendam ning ati
Ugo aku biso nyanding karo kowe
Saktekane, mati

Tak lali-lali nganti saiki
Malah tambah kelingan
Samar ing moto ing jero dodo
Aku yo tetep iseh tresno

Saben wengi tak impi-impi
Biso nyanding sliramu
Ora bakal lali durung ono
Cincin ning jari

Yo mung siji panyuwonku
Ojo lali karo awakku
Aku neng kene neng perantauan
Golek nafkah yo mung kanggo kowe
Mergo kowe, tetep kowe, demi kowe

Munggo gusti ngijabahi
Kahanan sing koyo iki

Munggo gusti ngijabahi
Kahanan sing koyo iki
Roso kangen yo mung tak
Pendam ning ati
Ugo aku biso nyanding karo kowe
Saktekane, mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mung Siji Panyuwunku Tangkled Mp3 Gratis, download mp3 Mung Siji Panyuwunku Tangkled, download musik Mung Siji Panyuwunku Tangkled, download Video Mung Siji Panyuwunku Tangkled, Mung Siji Panyuwunku Tangkled mp4
Download Lagu