Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass Lagu MP3 dan Video Download

Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass

Gambar Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass

Listen: 8.9K

Date: 10 Oct 2020

Duration: 5:04

Likes: 323

Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass Video :

Description:

Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass, Wes suwe.. aku lan sliramu pisahan
Atiku.. isih tansah kelingan
Wes suwe.. aku tanpo sliramu
Rasane.. atiku durung lilo kelangan

Wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu
Ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
Masio.. sliramu wes gawe tatu atiku

Reff:

Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku

Wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu
Ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
Masio.. sliramu wes gawe tatu atiku

Reff:

Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku

Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku
Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku

Sliramu ninggal aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass Mp3 Gratis, download mp3 Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass, download musik Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass, download Video Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass, Rosynta Dewi Wes Suwe Dj Kentrung Full Bass mp4
Download Lagu