Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku Lagu MP3 dan Video Download

Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku

Gambar Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku

Listen: 19.3K

Date: 23 Oct 2020

Duration: 4:29

Likes: 319

Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku Video :

Description:

Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku, Dek opo sing dadi salahku
Tego kowe ninggalne aku

Mas tulong ngapuranen aku
Wes gawe lorone atimu

Dek opo sing dadi karepmu
Tego kowe nglarani aku

Mas tulung ngapuranen aku
Aku wes ngakoni salahku
Loro atimu mung mergo aku
Kowe tak tinggal pas sayang sayange

Janji tresnomu mung kanggo aku
Ora bakal ono sing liyane
Nanging nyatane bedo kahanane
Kowe ninggal aku tanpo mesakne

Mas pancene kabeh salhku
Ngapuranen aku seh sayang slirahmu

Janji tresnomu mung kanggo aku
Ora bakal ono sing liyane
Nanging nyatane bedo kahanane
Kowe ninggal aku tanpo mesakne

Mas pancene kabeh salhku
Ngapuranen aku seh sayang slirahmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku Mp3 Gratis, download mp3 Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku, download musik Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku, download Video Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku, Shinta Arsinta Ft Arya Satria Ngapuranen Aku mp4
Download Lagu