Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version

Gambar Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version

Listen: 102.2K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 5:34

Likes: 1.1K

Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version Video :

Description:

Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version, Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan
Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu
Kadang malah nyatru
Yen di tageh mlayu
Kadang malah nylatu nylatu

Reff:
Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Kentang siwur
Kentang siwur

Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan
Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu
Kadang malah nyatru
Yen di tageh mlayu
Kadang malah nylatu nylatu

Reff:
Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Kentang siwur
Kentang siwur..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version, download musik Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version, download Video Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version, Vita Alvia Kentang Siwur Utang Nyaur Dj Ji Walang Kaji Remix Slow Version mp4
Download Lagu