Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix

Gambar Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix

Listen: 2K

Date: 02 Dec 2020

Duration: 5:59

Likes: 165

Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix Video :

Description:

Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix, Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix, download musik Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix, download Video Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix, Syahiba Saufa Sadar Posisi Dj Remix mp4
Download Lagu