Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala Lagu MP3 dan Video Download

Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala

Gambar Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala

Listen: 1.5K

Date: 11 Nov 2020

Duration: 6:00

Likes: 189

Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala Video :

Description:

Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala, Ati seneng pikiranku dadi padhang
Mergo dino iki aku gajian
Awak kuru dadi ketok rodo lemu
Rupo elek biso dadi malih ayu

Tambah bungah mengko sore bali ndeso
Ning purworejo aku tilik wong tuwo
Kangen simbah kangen bapak kangen simbok
Wes ra sabar rasane ning njero dodo

Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali

Ati tenang tiket sepur wes nang tangan
Ning stasiun mesam mesem turut dalan
Sopo ngerti ketemu konco facebookan
Tak jak medang ben tambah guyup ing paran

Reff:
Pingin tak maremke
Yen sesuk wis tekan ndeso
Mubeng-mubeng kutho purworejo
Goleki panganan ndeso

Geblek clorot gembel
Sego panek dawet ireng
Kue lompong roti bagelen
Nek wis mangan ora gelem leren

Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali

Ati tenang tiket sepur wes nang tangan
Ning stasiun mesam mesem turut dalan
Sopo ngerti ketemu konco facebookan
Tak jak medang ben tambah guyup ing paran

Reff:
Pingin tak maremke
Yen sesuk wis tekan ndeso
Mubeng-mubeng kutho purworejo
Goleki panganan ndeso

Geblek clorot gembel
Sego panek dawet ireng
Kue lompong roti bagelen
Nek wis mangan ora gelem leren

Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali
Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali

Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali
Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali

Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali
Purworejo tak kangeni
Ning purworejo aku bali..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala Mp3 Gratis, download mp3 Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala, download musik Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala, download Video Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala, Bali Ndeso 2020 Abangireng Ft Abah Lala mp4
Download Lagu