Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi

Gambar Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi

Listen: 20.4K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 6:01

Likes: 3.5K

Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi Video :

Description:

Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi, Ajarono aku nglarani atimu
Koyo sing mbok lakokoke ning aku
Wes bola bali ati mbo apusi
Kebangeten tenan karo awakku iki

Opo salah awakku iki
Opo kurang anggonku gemateni
Yen wes ora sayang cobo terus terang
Ra nyongko akhire aku kau tinggalkan

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi, download musik Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi, download Video Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi, Sak Kuate Ati Cindi Cintya Dewi mp4
Download Lagu