Iman Troy Ilang Lagu MP3 dan Video Download

Iman Troy Ilang

Gambar Iman Troy Ilang

Listen: 5.7K

Date: 14 Mar 2021

Duration: 5:28

Likes: 412

Iman Troy Ilang Video :

Description:

Iman Troy Ilang, Kebayang ilang ning angen angenku
Kowe mbiyen pernah ning uripku
Wis telung wulan ora ketemu
Trus saiki we medot tresnoku

Yowis ilang wis rakaruan
Tresnoku ming mung nggo dolanan
Ra kroso wis semene suwene
Kowe dolanan

Jaremu mbiyen
Susah seneng bebarengan
Tapi nyatane
Kowe sing malah ngilang

Reff:
Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Wo oo oo oo

Jaremu mbiyen
Susah seneng bebarengan
Tapi nyatane
Kowe sing malah ngilang

Reff:
Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Iman Troy Ilang Mp3 Gratis, download mp3 Iman Troy Ilang, download musik Iman Troy Ilang, download Video Iman Troy Ilang, Iman Troy Ilang mp4
Download Lagu