Lemah Teles Shinta Gisul Lagu MP3 dan Video Download

Lemah Teles Shinta Gisul

Gambar Lemah Teles Shinta Gisul

Listen: 12.6K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 6:09

Likes: 226

Lemah Teles Shinta Gisul Video :

Description:

Lemah Teles Shinta Gisul, Panase suryo mendunge udan
Atiku iki rumongso wes ra tahan
Tak tulis jeru sakjroning samudro
Isi atiku ora ono sing liyo

Nanging nyatane kowe ngapusi
Kenyataane nyulayani janji
Ajur atiku suloyo tresnomu
Ngempet batinku kowe tego ninggal aku

Kowe sing tak sayang
Kowe sing tak eman
Tego tenan nglarani aku

Nanging aku iki isih iso ngguyu
Ilang siji tukule sewu
Laranono atiku tinggalno uripku
Gusti allah mboten nate turu

Aku sabar arepo kok larani
Hukum karma bakal teko pesti
Udan lemahe teles
Gusti allah sing bales
Tak lilakno meski loro ati

Nanging nyatane kowe ngapusi
Kenyataane nyulayani janji
Ajur atiku suloyo tresnomu
Ngempet batinku kowe tego ninggal aku

Kowe sing tak sayang
Kowe sing tak eman
Tego tenan nglarani aku

Nanging aku iki isih iso ngguyu
Ilang siji tukule sewu
Laranono atiku tinggalno uripku
Gusti allah mboten nate turu

Aku sabar arepo kok larani
Hukum karma bakal teko pesti
Udan lemahe teles
Gusti allah sing bales
Tak lilakno meski loro ati

Tak lilakno meski loro ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lemah Teles Shinta Gisul Mp3 Gratis, download mp3 Lemah Teles Shinta Gisul, download musik Lemah Teles Shinta Gisul, download Video Lemah Teles Shinta Gisul, Lemah Teles Shinta Gisul mp4
Download Lagu