Foto Iki Faham Prabowo Lagu MP3 dan Video Download

Foto Iki Faham Prabowo

Gambar Foto Iki Faham Prabowo

Listen: 1.9K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 6:15

Likes: 310

Foto Iki Faham Prabowo Video :

Description:

Foto Iki Faham Prabowo, Opo ra kelingan
Yen tau sesandingan
Pernah ngucap janji
Jare sehidup semati

Aku wis kelangan
Mbok tinggali kenangan
Remok ati iki
Kowe uwis oleh ganti

Ning atimu mung ono awakku
Ra ono liyane kuwi ucap ono lathi

Nanging seiringe wektu mlaku
Opo mergo kahananku
Kowe tego ninggal aku wo oo

Reff:
Foto iki sing dadi kenangan
Nalikane kowe ro aku tau bebarengan
Opo wis ra ono tresnomu ning ndodo
Opo mergo kahananku
Kowe ninggal aku

Tekan saiki aku raiso lali
Eseme sing nggawe ayeme ati
Sing tak jaluk siji
Ojo ngasi lali
Karo kenangan sing dewe lakoni

Aku wis kelangan
Mbok tinggali kenangan
Remok ati iki
Kowe uwis oleh ganti

Ning atimu mung ono awakku
Ra ono liyane kuwi ucap ono lathi

Nanging seiringe wektu mlaku
Opo mergo kahananku
Kowe tego ninggal aku wo ohowo

Reff:
Foto iki sing dadi kenangan
Nalikane kowe ro aku tau bebarengan
Opo wis ra ono tresnomu ning ndodo
Opo mergo kahananku
Kowe ninggal aku

Tekan saiki aku raiso lali
Eseme sing nggawe ayeme ati
Sing tak jaluk siji
Ojo ngasi lali
Karo kenangan sing dewe lakoni
Karo kenangan sing dewe lakoni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Foto Iki Faham Prabowo Mp3 Gratis, download mp3 Foto Iki Faham Prabowo, download musik Foto Iki Faham Prabowo, download Video Foto Iki Faham Prabowo, Foto Iki Faham Prabowo mp4
Download Lagu