Slemanreceh Kesandung Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Slemanreceh Kesandung Tresno

Gambar Slemanreceh Kesandung Tresno

Listen: 78.9K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 5:54

Likes: 3.7K

Slemanreceh Kesandung Tresno Video :

Description:

Slemanreceh Kesandung Tresno, Sore iki wes ganti wengi
Cahyo lintang sing nerangi ati
Tekamu gawe bahagio
Ora nyongko aku kesandung tresno

Wengi iki aku ketemu sliramu
Bungah njero ati sing tak rasakke
Umpomo iki pancen dadi dalane
Mugo awak dewe dadi jodone

Reff:
Sejak pandangan pertama
Ku menyimpan rasa
Semua itu tak pernah ku sangka
Ada getaran rasa
Aku merasakannya
Biarkanlah semua mengalir adanya

Sore iki wes ganti wengi
Cahyo lintang sing nerangi ati
Tekamu gawe bahagio
Ora nyongko aku kesandung tresno

Wengi iki aku ketemu sliramu
Bungah njero ati sing tak rasakke
Umpomo iki pancen dadi dalane
Mugo awak dewe dadi jodone

Reff:
Sejak pandangan pertama
Ku menyimpan rasa
Semua itu tak pernah ku sangka
Ada getaran rasa
Aku merasakannya
Biarkanlah semua mengalir adanya

Sejak pandangan pertama
Ku menyimpan rasa
Semua itu tak pernah ku sangka
Ada getaran rasa
Aku merasakannya
Biarkanlah semua mengalir adanya

Umpo awak dewe sandingan
Dongane sesok iso bebrayan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Slemanreceh Kesandung Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Slemanreceh Kesandung Tresno, download musik Slemanreceh Kesandung Tresno, download Video Slemanreceh Kesandung Tresno, Slemanreceh Kesandung Tresno mp4
Download Lagu