Esa Risty Nate Janji Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Nate Janji

Gambar Esa Risty Nate Janji

Listen: 28.9K

Date: 12 Apr 2021

Duration: 4:42

Likes: 282

Esa Risty Nate Janji Video :

Description:

Esa Risty Nate Janji, Mbiyen nate janji
Neng ngarep motoku
Janjimu neng aku
Nganti anak-anak putu

Nanging mung nyatane
Ora ono buktine
Kowe ngapusi aku
Kowe menghianatiku

Reff:
Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo ngalah
Timbang aku malah susah

Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo mundur
Timbang ati soyo ajur
Krono janji manismu

Mbiyen nate janji
Neng ngarep motoku
Janjimu neng aku
Nganti anak-anak putu

Nanging mung nyatane
Ora ono buktine
Kowe ngapusi aku
Kowe menghianatiku

Reff:
Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo ngalah
Timbang aku malah susah

Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo mundur
Timbang ati soyo ajur

Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo ngalah
Timbang aku malah susah

Kowe tak tresnani
Jebule kowe mblenjani
Tak trimo mundur
Timbang ati soyo ajur
Krono janji manismu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Nate Janji Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Nate Janji, download musik Esa Risty Nate Janji, download Video Esa Risty Nate Janji, Esa Risty Nate Janji mp4
Download Lagu