Lawang Ati Niken Salindry Lagu MP3 dan Video Download

Lawang Ati Niken Salindry

Gambar Lawang Ati Niken Salindry

Listen: 1.9K

Date: 30 Oct 2020

Duration: 5:06

Likes: 153

Lawang Ati Niken Salindry Video :

Description:

Lawang Ati Niken Salindry, Ngemboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak cobo
Ngelalek ake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen njroning atiku
Sing tansah tak sworoke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu…
Nanging soyo,ra biso ngilangke tresnoku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

Ngemboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak cobo
Ngelalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen njroning atiku
Sing tansah tak sworoke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu
Nanging soyo,ra biso ngilangke tresnoku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu
Nanging soyo,ra biso ngilangke tresnoku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnomu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lawang Ati Niken Salindry Mp3 Gratis, download mp3 Lawang Ati Niken Salindry, download musik Lawang Ati Niken Salindry, download Video Lawang Ati Niken Salindry, Lawang Ati Niken Salindry mp4
Download Lagu