Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung

Gambar Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung

Listen: 8.6K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 5:42

Likes: 102

Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung Video :

Description:

Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung, Yo wes kudu tak iklasne
Nadyan nangis ning njero batin
Kabeh sing wes tak perjuangne
Ra ono artine

Yo wes kudu tak lalekne
Kabeh crito aku karo kowe
Aku ikhlas senadyan loro
Mergo mburine sing nyanding sanes kulo

Nelongso ati amergo kelangan
Soyo tambah jeru iseh kelingan
Sing tak karepne iso bebrayan
Nanging nyatane bubrah katresnan

Ora tak kiro kowe medot tresno
Jaremu mbiyen ora bakal lungo
Nanging saiki dalane wes bedo
Kowe mileh gandeng karo wong liyo

Yo wes kudu tak iklasne
Nadyan nangis ning njero batin
Kabeh sing wes tak perjuangne
Ra ono artine

Yo wes kudu tak lalekne
Kabeh crito aku karo kowe
Aku ikhlas senadyan loro
Mergo mburine sing nyanding sanes kulo

Ora tak kiro kowe medot tresno
Jaremu mbiyen ora bakal lungo
Nanging saiki dalane wes bedo
Kowe mileh gandeng karo wong liyo

Yo wes kudu tak iklasne
Nadyan nangis ning njero batin
Kabeh sing wes tak perjuangne
Ra ono artine

Yo wes kudu tak lalekne
Kabeh crito aku karo kowe
Aku ikhlas senadyan loro
Mergo mburine sing nyanding sanes kulo

Yo wes kudu tak lalekne
Kabeh crito aku karo kowe
Aku ikhlas senadyan loro
Mergo mburine sing nyanding sanes kulo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung, download musik Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung, download Video Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung, Salsa Kirana Sanes Kulo Dj Angklung mp4
Download Lagu