Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati Lagu MP3 dan Video Download

Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati

Gambar Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati

Listen: 171K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 5:07

Likes: 3.4K

Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati Video :

Description:

Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati, Aku ngenteni balimu
Wis suwe tak tunggu tekomu
Kangenku iki tak tertahan lagi
Kapan kowe bali
Wis suwe aku ngenteni

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke
Ning saben dinoku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji
Kowe ojo mbedo ati

Reff:
Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke
Ning saben dinoku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji
Kowe ojo mbedo ati

Reff:
Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Tak titipke angin ndalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Bukti tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku
Kowe pepujan atiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati Mp3 Gratis, download mp3 Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati, download musik Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati, download Video Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati, Titip Kangen Angin Ndalu Loro Ati mp4
Download Lagu