Lutfiana Dewi Sun Ping Telu Lagu MP3 dan Video Download

Lutfiana Dewi Sun Ping Telu

Gambar Lutfiana Dewi Sun Ping Telu

Listen: 38.2K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:42

Likes: 785

Lutfiana Dewi Sun Ping Telu Video :

Description:

Lutfiana Dewi Sun Ping Telu, Sawangen mripatku iki
Tresnoku tulus lan suci
Rungokno suworone atiku
Nyanding awakmu kui angen angenku

Tulung jogonen atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno karo wong tuomu
Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Tulung jogonen atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno karo wong tuomu
Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Bersama kita kan bahagia
Berbagi cinta selamanya

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lutfiana Dewi Sun Ping Telu Mp3 Gratis, download mp3 Lutfiana Dewi Sun Ping Telu, download musik Lutfiana Dewi Sun Ping Telu, download Video Lutfiana Dewi Sun Ping Telu, Lutfiana Dewi Sun Ping Telu mp4
Download Lagu