Esa Risty Janji Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Janji Tresno

Gambar Esa Risty Janji Tresno

Listen: 50.8K

Date: 20 Feb 2021

Duration: 5:37

Likes: 1K

Esa Risty Janji Tresno Video :

Description:

Esa Risty Janji Tresno, Cobo tak sawang ono langit
Cahyane lintang nambahi kangene ati
Dadi saksi roso tresno
Sing tak simpen jeroning dodo

Abot tak songgo roso kangen
Sak kedep moto ketemu wis marem
Atine wong nandang kasmaran
Rasane tansah wedi kelangan

Tak jaluk ning kono tansah di jogo sayang
Setyomu ojo pupus ilang
Podo dedungo tresno selawase
Lan ojo ono roso bimbang

Ugo ning kene ngugemi janji tresno
Selawase bakal sesandingan
Nadyan adoh ora bakal liyo
Mergo tresno dudu mung kiasan

Cobo tak sawang ono langit
Cahyane lintang nambahi kangene ati
Dadi saksi roso tresno
Sing tak simpen jeroning dodo

Abot tak songgo roso kangen
Sak kedep moto ketemu wis marem
Atine wong nandang kasmaran
Rasane tansah wedi kelangan

Tak jaluk ning kono tansah di jogo sayang
Setyomu ojo pupus ilang
Podo dedungo tresno selawase
Lan ojo ono roso bimbang

Ugo ning kene ngugemi janji tresno
Selawase bakal sesandingan
Nadyan adoh ora bakal liyo
Mergo tresno dudu mung kiasan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Janji Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Janji Tresno, download musik Esa Risty Janji Tresno, download Video Esa Risty Janji Tresno, Esa Risty Janji Tresno mp4
Download Lagu