Della Monica Ngawi Nageh Janji Lagu MP3 dan Video Download

Della Monica Ngawi Nageh Janji

Gambar Della Monica Ngawi Nageh Janji

Listen: 2.5K

Date: 11 Oct 2020

Duration: 4:57

Likes: 143

Della Monica Ngawi Nageh Janji Video :

Description:

Della Monica Ngawi Nageh Janji, Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Della Monica Ngawi Nageh Janji Mp3 Gratis, download mp3 Della Monica Ngawi Nageh Janji, download musik Della Monica Ngawi Nageh Janji, download Video Della Monica Ngawi Nageh Janji, Della Monica Ngawi Nageh Janji mp4
Download Lagu