Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset

Gambar Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset

Listen: 11.8M

Date: 24 Jan 2016

Duration: 4:55

Likes: 17.2K

Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset Video :

Description:

Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset, Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masio isun sing ono

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset, download musik Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset, download Video Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset, Nella Kharisma Ft Dedy Boom Lungset mp4
Download Lagu