Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku Lagu MP3 dan Video Download

Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku

Gambar Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku

Listen: 3.9K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 4:48

Likes: 230

Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku Video :

Description:

Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku, Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne
Tuk bersabar

Wes pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat-kumatan
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Wes pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat-kumatan
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endang berubah
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Jajal kowe dadi aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku Mp3 Gratis, download mp3 Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku, download musik Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku, download Video Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku, Fira Santika Jajal Kowe Dadi Aku mp4
Download Lagu