Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe

Gambar Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe

Listen: 2.1K

Date: 11 Oct 2020

Duration: 5:42

Likes: 195

Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe Video :

Description:

Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe, Aku lilo ngecul tresnomu
Mergo kowe tego medhot tresnoku
Opo rumangsa..mu
Aku bakal patah hati
Lungamu.. ora bakal tak gandoli

Lungo sing adoh ojo bali
Aku pengen nentremke ati
Ati sing tulus.. iki
Teganya kau khianati
Semoga.. kau dapat pengobat hati

Reff:

Tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
Kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
Dek'e wes kondo kowe bakal ditinggalke
Mulane.. ojo sak penakmu dewe

Aku lilo ngecul tresnomu
Mergo kowe tego medhot tresnoku
Opo rumangsa..mu
Aku bakal patah hati
Lungamu.. ora bakal tak gandoli

Lungo sing adoh ojo bali
Aku pengen nentremke ati
Ati sing tulus.. iki
Teganya kau khianati
Semoga.. kau dapat pengobat hati

Reff:

Tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
Kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
Dek'e wes kondo kowe bakal ditinggalke
Mulane.. ojo sak penakmu dewe

Tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
Kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
Dek'e wes kondo kowe bakal ditinggalke
Mulane.. ojo sak penakmu dewe
Mulane.. ojo sak penakmu dewe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe, download musik Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe, download Video Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe, Safira Inema Ojo Sak Penakmu Dewe mp4
Download Lagu