Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Gambar Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Listen: 12K

Date: 10 Oct 2020

Duration: 5:01

Likes: 1K

Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Video :

Description:

Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten
Matur nuwon

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download musik Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download Video Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane mp4
Download Lagu