Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone Lagu MP3 dan Video Download

Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone

Gambar Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone

Listen: 3.5K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 7:32

Likes: 236

Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone Video :

Description:

Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone, Kelingan naliko kowe ngucapke sayang
Tapi nyatane kowe malah ilang

Janjimu sehidup semati karo aku
Tapi nyatane kowe malah ninggal tatu

Angin dalu ngancani sepi ati iki
Eluh moto neng pipi dadi saksi

Loro rasane ati
Kowe tego blenjani
Kau khianati
Mbok gawe remuk ati iki

Reff:
Koyo iyo iyo o
Kowe ngucapke tresno
Nyatane kowe podo
Karo lanangan liyo

Pancen angel mbedakno
Endi sing tenan tresno
Mergo ati neng jero dodo
Ra ono sing biso
Ndelok

Kelingan naliko kowe ngucapke sayang
Tapi nyatane kowe malah ilang

Janjimu sehidup semati karo aku
Tapi nyatane kowe malah ninggal tatu

Angin dalu ngancani sepi ati iki
Eluh moto neng pipi dadi saksi

Loro rasane ati
Kowe tego blenjani
Kau khianati
Mbok gawe remuk ati iki

Huwo oo uwo

Reff:
Koyo iyo iyo o
Kowe ngucapke tresno
Nyatane kowe podo
Karo lanangan liyo

Pancen angel mbedakno
Endi sing tenan tresno
Mergo ati neng jero dodo
Ra ono sing biso

Koyo iyo iyo o
Kowe ngucapke tresno
Nyatane kowe podo
Karo garangan liyo

Pancen angel mbedakno
Endi sing tenan tresno
Mergo ati neng jero dodo
Ra ono sing biso
Ndelok..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone Mp3 Gratis, download mp3 Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone, download musik Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone, download Video Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone, Koyo Iyo Iyo O Kyy Dona Leone mp4
Download Lagu