Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro

Gambar Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro

Listen: 101.1K

Date: 15 Mar 2021

Duration: 4:50

Likes: 3.9K

Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro Video :

Description:

Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro, Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati mendhotke taline asmoro
Opo pancen wes ono wanito liyo
Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo

Kowe uwes bedho
Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keroto ronto

Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu
Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati mendhotke taline asmoro

Opo pancen wes ono wanito liyo
Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwes bedho
Tumetes ing iluhku

Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keroto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keroto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Ho ho ho
Hm hm hm
Ho uow uow uow
Hooo...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro, download musik Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro, download Video Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro, Syahiba Saufa Ft Ageng Talining Asmoro mp4
Download Lagu