Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang

Gambar Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang

Listen: 10.5K

Date: 09 Apr 2021

Duration: 5:24

Likes: 227

Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang Video :

Description:

Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang, Tanpo restu wong tuo
Lilo aku lilo
Gede tresno ning ati
Tumekaning pati
Tansah tak jogo selawase

Susah seneng dilakoni
Tak tompo kanti ikhlas ati
Janji sehidup semati
Tresno ra bakal ilang
Senajan akeh pepalang
Ngalangi dalane katresnan

Reff:
Sayang ati iki tambah sayang
Tak simpen, tak jogo, tak eman
Nganti nyowo memisahkan

Jujur ning ati wedi kelangan
Sliramu sing paling tak sayang

Susah seneng dilakoni
Tak tompo kanti ikhlas ati
Janji sehidup semati
Tresno ra bakal ilang
Senajan akeh pepalang
Ngalangi dalane katresnan

Reff:
Sayang ati iki tambah sayang
Tak simpen, tak jogo, tak eman
Nganti nyowo memisahkan

Jujur ning ati wedi kelangan
Sliramu sing paling tak sayang

Sayang ati iki tambah sayang
Tak simpen, tak jogo, tak eman
Nganti nyowo memisahkan

Jujur ning ati wedi kelangan
Sliramu sing paling tak sayang
Sayang aku tambah sayang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang, download musik Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang, download Video Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang, Mala Agatha Ft Raja Panci Tambah Sayang mp4
Download Lagu