Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung

Gambar Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung

Listen: 4.1K

Date: 17 Oct 2020

Duration: 5:10

Likes: 177

Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung Video :

Description:

Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung, Dadi pacarku jo gampang nesu
Weroh kae sing iki sing kui, cemburu
Tresnoku tenan ra usah ragu

Jo gampang nesu mergo cemburu
Takok kae sing iki sing kui, sopomu
Kabeh kuwi mung koncoku

Reff:
Yen sampeyan ra gampang cemburu
Tresnoku malah soyo jeru
Percoyo jo mikir sing dudu dudu

Sampeyan ora oleh nesu
Mergo akeh koncoku
Percoyo tresnoku hanya untukmu

Dadi pacarku jo gampang nesu
Weroh kae sing iki sing kui, cemburu
Tresnoku tenan ra usah ragu

Jo gampang nesu mergo cemburu
Takok kae sing iki sing kui, sopomu
Kabeh kuwi mung koncoku

Reff:
Yen sampeyan ra gampang cemburu
Tresnoku malah soyo jeru
Percoyo jo mikir sing dudu dudu

Sampeyan ora oleh nesu
Mergo akeh koncoku
Percoyo tresnoku hanya untukmu

Yen sampeyan ra gampang cemburu
Tresnoku malah soyo jeru
Percoyo jo mikir sing dudu dudu

Sampeyan ora oleh nesu
Mergo akeh koncoku
Percoyo tresnoku hanya untukmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung, download musik Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung, download Video Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung, Intan Chacha Ojo Cemburu Dj Angklung mp4
Download Lagu