Safira Inema Dianggep Apa Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Dianggep Apa

Gambar Safira Inema Dianggep Apa

Listen: 733

Date: 01 Jan 2021

Duration: 4:32

Likes: 128

Safira Inema Dianggep Apa Video :

Description:

Safira Inema Dianggep Apa, Nggresete ati ora kejagan
Ndeleng dewekke chating
Sayang-sayangan

Jarene isi atimu cuma kita
Padahal buktine
Nggal desa ana
Kita dianggep apa

Reff:
Ngomonge sih demen
Nanging nggawe ati njarem
Rumasa demen sampe kepingkel-pingkel

Sok coba ngomongna
Kurang apa sih kita
Aja mung bisa ngelara

Nggresete ati ora kejagan
Ndeleng dewekke chating
Sayang-sayangan

Jarene isi atimu cuma kita
Padahal buktine
Nggal desa ana
Kita dianggep apa

Reff:
Ngomonge sih demen
Nanging nggawe ati njarem
Rumasa demen sampe kepingkel-pingkel

Sok coba ngomongna
Kurang apa sih kita
Aja mung bisa ngelara

Apa iki wis dalane
Urip dilelara bae

Reff:
Ngomonge sih demen
Nanging nggawe ati njarem
Rumasa demen sampe kepingkel-pingkel

Ngomonge sih demen
Nanging nggawe ati njarem
Rumasa demen sampe kepingkel-pingkel

Sok coba ngomongna
Kurang apa sih kita
Aja mung bisa ngelara
Aja mung bisa ngelara
Kita dianggep apa..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Dianggep Apa Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Dianggep Apa, download musik Safira Inema Dianggep Apa, download Video Safira Inema Dianggep Apa, Safira Inema Dianggep Apa mp4
Download Lagu