Pilihanmu Cindi Cintya Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Pilihanmu Cindi Cintya Dewi

Gambar Pilihanmu Cindi Cintya Dewi

Listen: 102.5K

Date: 02 Feb 2021

Duration: 4:08

Likes: 4.3K

Pilihanmu Cindi Cintya Dewi Video :

Description:

Pilihanmu Cindi Cintya Dewi, Opo ora kelingan
Opo ora kelangan
Ning atimu wes raono kata sayang
Ning uripmu aku mung pelarian

Semenjak kowe lungo
Ati iki ra lilo
Nyawang kowe disanding wong liyo
Wes kadong remok disio-sio

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pilihanmu Cindi Cintya Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Pilihanmu Cindi Cintya Dewi, download musik Pilihanmu Cindi Cintya Dewi, download Video Pilihanmu Cindi Cintya Dewi, Pilihanmu Cindi Cintya Dewi mp4
Download Lagu