Esa Risty Imbangono Tresnoku Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Imbangono Tresnoku

Gambar Esa Risty Imbangono Tresnoku

Listen: 35.2K

Date: 10 Mar 2021

Duration: 4:36

Likes: 541

Esa Risty Imbangono Tresnoku Video :

Description:

Esa Risty Imbangono Tresnoku, Mbulan sumunaro lintang gemebyaro
Angin sumiliro ben padang lan adem
Roso ing dodo

Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu
Adoh ing netro

Reff:
Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Sing tak jaluk imbangono tresnoku

Mbulan sumunaro lintang gemebyaro
Angin sumiliro ben padang lan adem
Roso ing dodo

Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu
Adoh ing netro

Reff:
Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Sing tak jaluk imbangono tresnoku
Sing tak jaluk imbangono tresnoku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Imbangono Tresnoku Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Imbangono Tresnoku, download musik Esa Risty Imbangono Tresnoku, download Video Esa Risty Imbangono Tresnoku, Esa Risty Imbangono Tresnoku mp4
Download Lagu