Tresno Terlarang Safira Inema Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Terlarang Safira Inema

Gambar Tresno Terlarang Safira Inema

Listen: 74.3K

Date: 25 Mar 2021

Duration: 6:05

Likes: 1.1K

Tresno Terlarang Safira Inema Video :

Description:

Tresno Terlarang Safira Inema, Bengi iki ra ono lintang rembulan
Langit mendung tansoyo peteng
Nambahi roso sedih ati
Seng tak rasakke

Aku wes rumongso wes kebak doso
Njalin tresno karo bojone wong liyo
Duh gusti allah kulo nyuwun
Pangapuro

Reff:
Wes uwes uwes uwes kangmas
Lalekno aku
Wes uwes uwes uwes kangmas
Lilakno aku

Dewe e wanito aku yo wanito
Dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso
Kito pungkasi tresno
Seng terlarang iki

Balio marang anak lan bojomu
Atiku loro tak gowo lungo
Sak pungkur ku ojo ono
Wanito liyo

Spoke:
Mas, senadyan abot roso ati iki
Nanging, tresno terlarang iki
Kudu kito pungkasi mas
Aku lilo, aku lilo mas

Aku wes rumongso wes kebak doso
Njalin tresno karo bojone wong liyo
Duh gusti allah kulo nyuwun
Pangapuro

Reff:
Wes uwes uwes uwes kangmas
Lalekno aku
Wes uwes uwes uwes kangmas
Lilakno aku

Dewe e wanito aku yo wanito
Dewe e nduwe roso aku yo nduwe roso
Kito pungkasi tresno
Seng terlarang iki

Balio marang anak lan bojomu
Atiku loro tak gowo lungo
Sak pungkur ku ojo ono
Wanito liyo
Sak pungkur ku ojo ono
Wanito liyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Terlarang Safira Inema Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Terlarang Safira Inema, download musik Tresno Terlarang Safira Inema, download Video Tresno Terlarang Safira Inema, Tresno Terlarang Safira Inema mp4
Download Lagu