Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo

Gambar Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo

Listen: 15.7K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:40

Likes: 497

Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo Video :

Description:

Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo, Abote wong nandang tresno
Tak belani ngati tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus seng merakati
Awan bengi rabiso lali
Tansah eling esemu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyandeng sliramu
Abote dadi wong sudro
Tresno tulos ora dipercoyo
Wong tuo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono
Pancen dalan seng tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Pari basane turu klesetan
Urepku tansa cedak pacoban

Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilakne wong tuamu marengke koe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing emben buri bakal dadi duwekmu
Duh gusti...sing tak puji
Paringono dalan...kanggo tresnaku

Abote dadi wong sudro
Tresno tulos ora dipercoyo
Wong tuo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Pari basan turu klesetan
Urepku tansah cedak pacoban

Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilakne wong tuamu marengke koe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing emben buri bakal dadi duwekmu
Duh gusti...sing tak puji
Paringgono dalan...kanggo tresnaku...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo, download musik Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo, download Video Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo, Tresno Sudro Lala Widy Versi Koplo mp4
Download Lagu