Mantepke Atimu Loro Ati Lagu MP3 dan Video Download

Mantepke Atimu Loro Ati

Gambar Mantepke Atimu Loro Ati

Listen: 461.7K

Date: 04 Jul 2020

Duration: 5:31

Likes: 4.1K

Mantepke Atimu Loro Ati Video :

Description:

Mantepke Atimu Loro Ati, Tak tulis roso sing ono ning dodo
Yo mung kowe sing tak tresno
Wujute roso sing tak jogo
Ati ra bakal ngeliyo

Kanggo kowe sing ono ning atiku
Iki tembang lagu kanggo sliramu
Esemu nggawe aku tambah rindu
Opo kowe ngerti karo rosoku

Reff:
Yen pancen dalane aku karo slirahmu
Terimo'o aku kanggo njogo uripmu
Percoyo'o aku janjiku kang suci
Tak jogo tekaning mati

Mantepke atimu yakinke rosomu
Tak jaluk katresnanmu cukup kanggo aku
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu

Kanggo kowe sing ono ning atiku
Iki tembang lagu kanggo sliramu
Esemu nggawe aku tambah rindu
Opo kowe ngerti karo rosoku

Reff:
Yen pancen dalane aku karo slirahmu
Terimo'o aku kanggo njogo uripmu
Percoyo'o aku janjiku kang suci
Tak jogo tekaning mati

Mantepke atimu yakinke rosomu
Tak jaluk katresnanmu cukup kanggo aku
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu
Tak suwune restu marang wong tuomu
Matur setyo kanggo batir uripmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mantepke Atimu Loro Ati Mp3 Gratis, download mp3 Mantepke Atimu Loro Ati, download musik Mantepke Atimu Loro Ati, download Video Mantepke Atimu Loro Ati, Mantepke Atimu Loro Ati mp4
Download Lagu