Ayu Vija Kebayang Lagu MP3 dan Video Download

Ayu Vija Kebayang

Gambar Ayu Vija Kebayang

Listen: 13.5K

Date: 10 Oct 2020

Duration: 5:47

Likes: 260

Ayu Vija Kebayang Video :

Description:

Ayu Vija Kebayang, Udan gerimis nelesi bumi
Mung biso nangis ra biso ndueni
Petenge wengi nyeseke ati
Mung biso nresnani, ra biso nge rabi

Sing tak sayang saiki wis ilang
Sing tak tresno saiki wis lungo

Reff:
Opo koe ra kelingan bien koe tau tak sayang
Opo koe ra ke bayang bien saben dino telponan
Sayang-sayangan, kangen-kangenan
Opo koe ra pengen kabeh terulang, sayang

Petenge wengi nyeseke ati
Mung biso nresnani ra biso ngerabi

Sing tak sayang saiki wis ilang
Sing tak tresno saiki wis lungo

Reff:
Opo koe ra kelingan bie koe tau tak sayang
Opo koe ya kebayang bien saben dino telponan
Sayang-sayangan, kangen-kangenan
Opo koe ra pengin kabeh terulang, sayang

Opo koe ra kelingan bie koe tau tak sayang
Opo koe ya kebayang bien saben dino telponan
Sayang-sayangan, kangen-kangenan
Opo koe ra pengin kabeh terulang

Koe, mung siji-sijine
Koe, ra ono liane
Yo mung koe sing tak sayang
Nganti saiki aku esih kelingan
Mantan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ayu Vija Kebayang Mp3 Gratis, download mp3 Ayu Vija Kebayang, download musik Ayu Vija Kebayang, download Video Ayu Vija Kebayang, Ayu Vija Kebayang mp4
Download Lagu