Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version

Gambar Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version

Listen: 47K

Date: 14 Jan 2021

Duration: 4:48

Likes: 1.8K

Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version Video :

Description:

Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version, Ibarate waktu bisa di putar
Aku emoh dadi sahabatmu
Seng mok daditempate
Tangis lan curhatmu
Rapernah ono welas ning atimu

Aku yo pengen ngrasake koyo liyane
Duwe uwong seng nyemangati uripe
Nanging sawangen aku
Sing jogo awak mu
Jodoe uwong liyo seng tak jamu

Tak titipno kowe seng tak welasi
Nong bocahe seng mok pilih lan sayangi

Rausah mikirno aku luruso dalanmu
Ben tak sawang ko, kene
Karo dungak ke awak mu

Aku yo pengen ngerasake koyo liyane
Duwe uwong seng nyemangati uripe
Nanging sawangen aku
Seng jogo awakmu
Jodoe uwong liyo seng tak jamu

Tak titipno kowe seng tak welasi
Nong bocahe seng mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku
Luruso dalan mu
Ben tak sawang ko kene
Karo,,dungak ke awakmu

Tak titipno kowe seng tak welasi
Nong bocahe seng mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku
Luruso dalan mu
Ben tak sawang ko kene
Karo,,dungak ke awak mu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version, download musik Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version, download Video Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version, Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe Acoustic Version mp4
Download Lagu