Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung

Gambar Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung

Listen: 3.3K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:32

Likes: 198

Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung Video :

Description:

Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung, Aku ra pengen
Nyawang kowe sedih ati
Yen di gawe gelo
Sak isoku tak tambani

Yen ngomongne tresno
Nggo dolanan gawe gelo
Kulo mung cah ndeso
Nglarani mboten kulino

Reff:
Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni

Yen ngomongne tresno
Nggo dolanan gawe gelo
Kulo mung cah ndeso
Nglarani mboten kulino

Reff:
Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni

Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung, download musik Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung, download Video Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung, Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino Dj Angklung mp4
Download Lagu