Daeren Okta Lorone Ati Lagu MP3 dan Video Download

Daeren Okta Lorone Ati

Gambar Daeren Okta Lorone Ati

Listen: 58

Date: 27 Dec 2020

Duration: 4:20

Likes: 8

Daeren Okta Lorone Ati Video :

Description:

Daeren Okta Lorone Ati, Adoh reng moto
Tapi ono reng ati
Moto seng keroso
Ngembong iluh mbrebes mili

Bingung ati bingung
Pikiran koyo wong linglung
Awak sun ngedohong
Mergo riko ninggal solong

Reff:
Nelongsone ati seng ono hang ngerti
Riko yowes lali nong awak isun iki
Loro ati iki riko hang nggarai
Riko yo seng ono
Menyang ambi wong lio

Bingung ati bingung
Pikiran koyo wong linglung
Awak sun ngedohong
Mergo riko ninggal solong

Reff:
Nelongsone ati seng ono hang ngerti
Riko yowes lali nong awak isun iki
Loro ati iki riko hang nggarai
Riko yo seng ono
Menyang ambi wong lio

Reff:
Nelongsone ati seng ono hang ngerti
Riko yowes lali nong awak isun iki
Loro ati iki riko hang nggarai
Riko yo seng ono
Menyang ambi wong lio..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Daeren Okta Lorone Ati Mp3 Gratis, download mp3 Daeren Okta Lorone Ati, download musik Daeren Okta Lorone Ati, download Video Daeren Okta Lorone Ati, Daeren Okta Lorone Ati mp4
Download Lagu